• PROVJERENO - ISTINITO - OBJEKTIVNO
POSLJEDNJE NOVOSTI
Region
Uhapšeni matičari zbog primanja mita i mijenjanja imena

Beogradska policija uhapsila je pet osoba, među kojima i dvoje matičara, zbog sumnje da su pomoću mita neovlašteno promijenili ime i prezime jedne osobe.

Most demantovao da su prekinuti pregovori sa HDZ

Hrvatska stranka Most demantovala je navode da je njen pregovarački tim prekinuo pregovore s HDZ o formiranju nove vlade Predstavnici Mosta su rekli da su navodi portala "Jutarnjeg lista" o prekidu pregovora netačni i zlonamjerni i dodali da se pregovori nastavljaju sljedeće nedjelje, prenijela je Hina.

Josipović: Zar će Kolinda da ćuti o misi za ustaše?

Bivši predsjednik Ivo Josipović prozvao je svoju naslijednicu Kolindu Grabar Kitarović zbog toga što nije osudila misu za ustaške generale Takođe, on je naveo i da je ona trebalo da reaguje na komentare zastupnika Željka Glasnovića upućene studentima Filozofskog fakulteta.

Migranti skriveni ispod kamiona pokušali ući iz Srbije u Hrvatsku

Carinici su u srijedu ujutro na vojvođanskom graničnom prijelazu Šid na izlazu iz Srbije spriječili pokušaj dva državljanina Sirije da skriveni ispod kamiona ilegalno prijeđu u Hrvatsku, priopćeno je iz Uprave carina.

Pucnjava u Splitu: Pronađena mrtva žena i ranjeni muškarac

U Splitu danas oko 4 20 sati u Ulici Hrvatske mornarice došlo je do pucnjave U kombi vozilu pronađena je nepoznata mrtva žena, a ispred vozila povrijeđen muškarac.

Region


Prethodna 1/272 Sljedeća >>>