• PROVJERENO - ISTINITO - OBJEKTIVNO
POSLJEDNJE NOVOSTI
Stranke
Prva stranka: Nećemo tolerisati pritiske

Prva stranka najoštrije osuđuje prijetnje i fizičke napade na predsjednika mjesnog odbora Prva stranke Stranjani, Sabahudina Babića i članove Prve stranke koje vrše pripadnici stranačke policije Zeničko-dobojskog kantona.

 Vučurević kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Trebinja

Aktuleni gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević (PDP) ponovo je zajednički kandidat Saveza za promjene za tu funkciju Vučurević je obećao da će,ukoliko pobijedi na oktobarskim lokalnim izborima, nastaviti borbu protiv „energetsko-tajkunske liste“ u kojoj "kenguri skakuću i u torbama nose naše novce prema Banjoj Luci“.

Rasulo u SNSD Doboj: Vlado Đurđević danas podnosi ostavku!

Sukob u dobojskom SNSD-u kulminirao je na jučerašnjoj sjednici Gradskog odbora ove partije koja je prekinuta odlaskom predsjednika GrO, Vlade Đurđevića, saznaje Glas Regije.

SDA pozvala OHR da donese Odluku o provođenju izbora u Mostaru

SDA je pozvala OHR da ako ne dođe do dogovora političkih stranaka u vezi lokalnih izbora u Mostaru da donesu Odluku o provođenju izbora po njihovom statutu i izbornom zakonu koji su oni nametnuli.

Sead Muratović kandidat Prve stranke za načelnika općine Novi Grad Sarajevo

Prva stranka BiH kandidovaće Seada Muratovića, demobilisanog borca i ratnog vojnog invalida za načelnika općine/opštine Novi Grad Sead Muratović je i predsjednik Eko sportske grupe, a svojom matičnom kućom naziva HOPE’87, međunarodnu austrijsku organizaciju gdje je i počeo sa svojim oporavakom nakon ranjavanja i gubitka noge.

Stranke


Prethodna 1/2 Sljedeća >>>